Protección de Datos

DENOMINACIÓ SOCIAL

Identitat: Educaria Euro S.L.U.
Adreça postal: Calle Bravo Murillo, 377, C.P. 28020 de Madrid (España)
TEL: 91 733 20 89
E-mail: marketing@educaria.com

FINALITAT

1.1.- Per a què fem servir les dades?

La següent Política de privacitat estableix els termes amb què tractarem les dades personals a Educaria Euro SLU; això inclou qualsevol dada personal recollida a través de la nostra pàgina web www.educaria.com, com també qualsevol altra dada que tractem en exercici de les nostres activitats empresarials.

Educaria Euro S.L.U. recull les següents dades personals amb les finalitats que s'indiquen a continuació:

a) Formulari de contacte del web: les dades personals recollides per mitjà d'aquest formulari seran exclusivament utilitzades per a informar-te sobre els serveis que ens hagis sol·licitat.

b) Compres online: en el cas que compris algun dels nostres productes, les teves dades personals seran exclusivament utilitzades per a la gestió administrativa relacionada amb el producte adquirit. Això implica des de la facturació del producte fins a la comunicació de les teves dades a les empreses de transport contractades per Educaria Euro SLU per a realitzar els lliuraments en el lloc que ens hagis indicat.

c) Xarxes socials: qualsevol dada que ens facilitis o que puguis compartir a través de les xarxes socials en què Educaria Euro SLU té compte actiu serà tractada d'acord amb les Polítiques de Privacitat de cada xarxa social. Et recomanem que les llegeixis i que les revisis periòdicament abans d'interactuar amb Educaria Euro SLU a través d'aquestes xarxes socials.

1.2.- Quant temps custodiem les teves dades?

Les dades de possibles clients que no acabin contractant cap servei seran automàticament eliminades passat un any des del contacte, sempre que el possible client no hagi mostrat més interès en els nostres productes o serveis. En cas de comprar algun producte, les dades seran tractades mentre duri la relació comercial i, un cop finalitzada, durant el temps necessari per respondre davant possibles responsabilitats legals, especialment les relacionades amb les garanties de béns de consum. Les dades laborals es tractaran mentre duri la relació laboral i, un cop finalitzada, durant el temps necessari per respondre per possibles incompliments en aquest àmbit. Si has participat en alguna entrevista per a una vacant laboral, les teves dades personals es guardaran durant un any; transcorregut aquest període, les dades s'esborraran dels nostres sistemes si no has estat seleccionat/da.

En el supòsit que ens donis el teu consentiment per a informar-te sobre els nostres productes o serveis, mantindrem les teves dades fins que ens manifestis la teva voluntat de no rebre més comunicacions nostres. En el cas que adquireixis algun producte, i d'acord amb la normativa vigent, s'entendrà que ens dones el teu consentiment per a rebre les nostres comunicacions comercials. En qualsevol cas pots exercir el dret d'oposició a través dels canals anunciats en aquesta Política de Privacitat.

LEGITIMITZACIÓ

Les dades dels clients, com també les dades relacionades amb els treballadors, seran tractades per Educaria Euro SLU per al compliment de la relació contractual.

Únicament tractarem les teves dades amb finalitats promocionals si ens has donat el teu consentiment específic en aquest sentit. Sempre tindràs l'opció de revocar el teu consentiment per al tractament de les teves dades amb aquestes finalitats.

DESTINATARIS

Cessions de dades a tercers:

Les teves dades personals no seran cedides a tercers sense el teu consentiment, a menys que intervingui una llei que obligui Educaria Euro SLU a cedir les dades.

DRETS

Tens dret a:

  • Accedir a les dades personals.
  • Rectificar les dades personals.
  • Suprimir les dades personals.
  • Presentar una denúncia o un escrit per a la tutela dels teus drets davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades o l'agència autonòmica de protecció de dades, en cas que existís.
  • Ser informat/da sobre qualsevol incidència de seguretat que pugui afectar els teus drets.

Aviso Legal Protección de Datos

Educaria © 2003-2019 - Tots els drets reservats